Vrabioara la gratar cu sos de vin

Printeaza

Vrabioara la gratar cu sos de vin din: vrabioara de vita, ceapa, vin rosu, unt, demiglace, cimbru, foi de dafin, faina, sare si piper.

Ingrediente:Vrabioara la gratar cu sos de vin

  • vrăbioară de vită 880 g
  • ceapă 20 g
  • vin rosu 80 ml
  • unt 25 g
  • demiglacé 100 g
  • cimbru, foi de dafin, sare si piper după gust
  • făină 15 g

 

Mod de preparare:

Vrăbioara de vită se condimentează cu sare si piper si se găteste la grătar.

Separat realizăm sosul din ceapă sotată în unt, pe care o deglasăm cu vin rosu, demiglace-ul de vită si ierburile aromate. Se reglează consistenta cu unt si făină.

Vrăbioara de vită. se serveste cu sosul de vin.

 

Pofta buna!

 

 

poate iti place si:

Vrabioara de vita cu verdeata

Vrabioara de mânzat la gratar cu sos de vin

O reteta delicioasa de vrabioara de manzat la gratar cu sos de vin din: vrabioara de manzat, ceapa, vin rosu, anason, foi de dafin, piper, smantana, unt, sare si piper. Ingrediente: vrăbioară de mânzat 900 g ceapă 30 g vin rosu 300 ml anason 0.5 g foi de dafin 0.2 g piper boabe 1 g […]

 

retete

Ceafa de manzat la gratar

Ceafa de manzat la gratar din: ceafa de manzat, oua, unt, tarhon, ceapa, otet, piper boabe, vin alb si sare. Ingrediente: ceafă de mânzat 720 g 2 ouă 200 g unt tarhon proaspăt ceapă 10 ml otet piper boabe 50 ml vin alb sare   Mod de preparare: Într-o cratită se reduce ceapa tocată cu […]

File de manzat la gratar

File de manzat la gratar

File de manzat la gratar din: file de manzat, ou, usturoi, ulei de masline, patrunjel si sare. Ingrediente: 500 g file de mânzat 1 ou 1 căţel de usturoi 4 linguri ulei de măsline 1/4 legătură de pătrunjel sare   Mod de preparare: Pune oul la fiert într-o crăticioară cu apă şi lasă-1 5 minu­te […]

 

 

Antricot la gratar cu sos

Antricot la gratar cu sos

O reteta delicioasa de antricot la gratar cu sos din: antricot, ou, unt, tarhon, ceapa, otet, piper, vin alb si sare. Ingrediente: antricot dezosat feliat de mânzat 720 g ou 8 buc unt 60 g tarhon proaspăt 10 g ceapă 20 g otet 10 ml piper boabe 1 g vin alb 50 ml sare după […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.