Vrabioara la gratar cu sos de vin

Printeaza

Vrabioara la gratar cu sos de vin din: vrabioara de vita, ceapa, vin rosu, unt, demiglace, cimbru, foi de dafin, faina, sare si piper.

Ingrediente:Vrabioara la gratar cu sos de vin

  • vrăbioară de vită 880 g
  • ceapă 20 g
  • vin rosu 80 ml
  • unt 25 g
  • demiglacé 100 g
  • cimbru, foi de dafin, sare si piper după gust
  • făină 15 g

 

Mod de preparare:

Vrăbioara de vită se condimentează cu sare si piper si se găteste la grătar.

Separat realizăm sosul din ceapă sotată în unt, pe care o deglasăm cu vin rosu, demiglace-ul de vită si ierburile aromate. Se reglează consistenta cu unt si făină.

Vrăbioara de vită. se serveste cu sosul de vin.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Vrabioara la gratar cu sos de vin
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.