Varza cu smantana si marar

Printeaza

Varza cu smantana si marar din: varza, margarina, rosii, marar, faina, smantana

Ingrediente:Varza cu smantana si marar

  • o farfurie cu varză tăiată bucăţi potrivite
  • 100 g margarină
  • 2-3 roşii
  • o linguriţă de mărar tocat
  • o linguriţă făină
  • un pahar smântână

 

Mod de preparare:

Varza se opăreşte în apă clocotindă cu sare, după cinci minute de la primul clocot se scurge de apă, se pune apoi în grăsimea încinsă, se adaugă mărarul şi se adaugă câte puţină apă, ca să fiarbă înăbuşit.

Când varza este aproape gata, se adaugă roşiile, tăiate în sferturi şi curăţate de sâmburi. La urmă se adaugă smântână amestecată cu faina şi se amestecă uşor.

Se dă la cuptor până scade bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.