Varza de Bruxelles cu bacon si castane

Printeaza

Garnituri: Varza de Bruxelles cu bacon si castane din: varza de bruxelles, castane, bacon afumat si ulei.

Ingrediente:

  • 1,5 kg varza de Bruxelles, curatata
  • 200 g castane coapte, taiate pe jumatate
  • 200 g fasii de bacon afumat
  • 1 lingurita de ulei

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220°C/gaz 7. Pune apă la fiert într-o oală mare. Când clocoteşte, adaugă varza de Bruxelles şi fierbe-o 5 minute.

Scurge-o bine şi răceşte-o sub jet de apă rece. Amestecă varza cu restul ingredientelor, apoi asezoneaza bine cu sare si piper negru. Pune totul intr-o tava mare de copt, intr-un singur strat.

Da la cuptor 30 de minute si amesteca la jumatatea intervalului, pana cand baconul devine crocant, iar varza, aurie si frageda.

Varza de Bruxelles cu bacon si castane

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. marinescu dana

    chiar nu stiam cum sa gatesc varza de bruxelles si-mi doream sa vad cum este …multumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.