Varză breaza cu costiţă afumată

Printeaza

Varză breaza cu costiţă afumată

Ingrediente:Varză breaza cu costiţă afumată

  • 1,500 kg varză
  • 120 g ulei sau grăsime
  • 150 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 4 linguri smantană
  • sare
  • piper
  • 400 g roşii

 

Mod de preparare:

Se scoate cotorul de la varză, se opăreşte şi cînd s-a răcit se fac din foi verzişoare mici de mărimea unui ou.

Se aşază într-un vas adînc peste costiţa şi ceapa tăiată felii; se mai pun roşiile curăţate şi tăiate, 1/4 1 supă, gră­sime, puţină sare şi piper.

Se dă la cuptor 25-30 minute apoi se scot verzişoarele în alt vas şi se dă peste ele smantană.

Se mai dau la cuptor timp de 10 minute. Se pun pe un platou garnisite cu sosul rămas (costita, roşiile etc.)

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.