Tocanita de pui cu verdeata

Printeaza

Tocanita de pui cu verdeata din: pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de pui cu verdeata

  • pulpele şi aripile de la un pui
  • un ardei gras
  • o ceapă
  • 3 roşii în bulion
  • 3 linguri ulei
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se rumeneşte carnea porţionată în ulei şi se scoate. In acelaşi ulei se pun ceapa tocată şi ardeiul curăţat, spălat, şi tăiat fâşii, la călit, apoi se presară cu sare.

Când s-au înmuiat, se adaugă carnea, se acoperă cu apă şi se lasă 20 de minute la fiert. Se pun roşiile, se mai fierbe 10 minute, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.