Tocanita cu maruntaie de pasare

Printeaza

Tocanita cu maruntaie de pasare din: maruntaie de pasare, ceapa, ardei grasi, gogosar, rosii, vanata, untura de pasare, unt, zeama de carne, sare, verdeata.

Ingrediente:Tocanita cu maruntaie de pasare

  • circa 400 g maruntaie de pasare
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 gogosar
  • 3-4 rosii
  • 1 vanata mica
  • 100 g untura de pasare
  • unt sau 100 ml ulei
  • 1 ceasca zeama de carne
  • sare
  • verdeata tocata marunt

 

Mod de preparare:

Cureţi măruntaiele, le speli şi le înăbuşi în unt, împreună cu ceapa tocată mărunt. După ce s-au prăjit puţin, adaugi ardeii şi gogoşarul, tăiaţi cât mai subţire, zeama de carne şi puţină sare.

Acoperi şi fierbi până când se înmoaie bine toate ingredientele. Coci vânătă, o cureţi, o laşi să se scurgă de zeama amară, o rupi în fâşii şi o adaugi în tocăniţă, împreună cu roşiile fierte şi trecute prin sită.

Potriveşti mâncarea de sare şi o dai la cuptor să scadă.

Scoţi tocăniţa din cuptor, presari verdeaţă şi serveşti cu mămăliguţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.