Telina cu carne de vita

Printeaza

Telina cu carne de vita din: carne de vita, faina, ulei, sare, telina, ceapa, rosii, patrunjel.

Ingrediente:Telina cu carne de vita

  • 1 kg carne de vită
  • 1 lingura de făină
  • 120 ml ulei
  • sare
  • 1,2 kg ţelină
  • 2 cepe
  • 200 g roşii
  • pătrunjel verde

 

Mod de lucru:

Tăiaţi carnea în bucăţi, apoi înăbuşiţi-le în ulei, după care puneţi făina şi ceapa tocată. Stingeţi cu apa in care aţi pus roşiile tăiate, şi aşezaţi vasul la fiert. Curăţaţi ţelinele, tăiaţi-le în felii, daţi-le prin făină şi rumeniţi-le puţin în ulei.

Când carnea este aproape gata, puneţi ţelinele, daţi la cuptor şi presăraţi cu pătrunjel verde tocat fin; preparatul poate fi servit.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.