Telina cu carne de vita
PrinteazaTelina cu carne de vita din: carne de vita, faina, ulei, sare, telina, ceapa, rosii, patrunjel.
- 1 kg carne de vită
- 1 lingura de făină
- 120 ml ulei
- sare
- 1,2 kg ţelină
- 2 cepe
- 200 g roşii
- pătrunjel verde
Mod de lucru:
Tăiaţi carnea în bucăţi, apoi înăbuşiţi-le în ulei, după care puneţi făina şi ceapa tocată. Stingeţi cu apa in care aţi pus roşiile tăiate, şi aşezaţi vasul la fiert. Curăţaţi ţelinele, tăiaţi-le în felii, daţi-le prin făină şi rumeniţi-le puţin în ulei.
Când carnea este aproape gata, puneţi ţelinele, daţi la cuptor şi presăraţi cu pătrunjel verde tocat fin; preparatul poate fi servit.
Pofta buna!