Tarte mici cu ghiveci de legume

Printeaza

Tarte mici cu ghiveci de legume din: agar-agar, ghiveci de legume, suc de tomate, oregano.

Ingrediente:Tarte mici cu ghiveci de legume

  • 2 g agar-agar
  • 1 cutie de ghiveci de legume (aproximativ 400 g)
  • 100 ml suc de tomate
  • 1/2 linguriţă oregano

 

Mod de preparare:

Turnaţi ghiveciul şi sucul de tomate într-o cratiţă. Adăugaţi agar-agar şi oregano, amestecaţi daţi în clocot, faceţi focul mici si lăsaţi să mai fiarbă 1 minut amestecând întruna.

Puneţi amestecul în castronaşe sau boluri chinezeşti. Lăsaţi să se răcească şi ţineţi cel puţin 2 ore la frigider.

Când serviţi, scoateţi din castron în farfurie şi decoraţi cu pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.