Tarta de casa cu conopida

Printeaza

Tarta de casa cu conopida din: conopida, smantana, oua, faina, cascaval, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Tarta de casa cu conopida

  • 400 g aluat de foitaj
  • o căpătână mică de conopidă
  • 200 ml smântână de gătit
  • 3 ouă
  • 2 linguri făină
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • verdeată, după gust

 

Mod de preparare:

Aluatul se taie pătrate care se aşaz:â în formelede tarte şi se îndeasă bine ca să ia forma tartelor. Se dau la rece.

Conopida se rupe buchetele care se pun la fiert 20 de minute. Intre timp, ouăle se bat cu smântâna, sarea şi piperul, apoi se adaugă făina şi ca5cavalui.

Conopida se mărunteşte cu furculita, se amestecă bine cu sosul de smântână şi se repartizează în formele de tarte. Se lasă la cuptor 30-40 de minute.

Se servesc cu verdeată deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.