Tarta de cartofi cu ciuperci
PrinteazaTarta de cartofi cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, praz, telemea, oua, smantana, ulei, sare, piper.
- 3 cartofi
- 200 g ciuperci
- 1 fir praz
- 150 g brânză telemea
- 3 ouă
- 2 linguri smântână
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli bine cartofii, îi fierbi în coajă, scurgi apa, îndepărtezi coaja şi tai cubuleţe.
Căleşti prazul tocat în uleiul bine încins, adaugi ciupercile tăiate felii, iar la sfârşit cartofii. Condimentezi, după gust, şi laşi să se răcească.
Ungi o formă de tartă cu ulei, torni amestecul cu ciuperci şi peste acesta pui ouăle bătute cu brânza rasă si smântână.
Dai la cuptor 35-40 de minute şi servesti tarta caldă.
Tarta de cartofi cu ciuperci
Pofta buna!