Tarta de cartofi cu ciuperci

Printeaza

Tarta de cartofi cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, praz, telemea, oua, smantana, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_de_cartofi_cu_ciuperci

  • 3 cartofi
  • 200 g ciuperci
  • 1 fir praz
  • 150 g brânză telemea
  • 3 ouă
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli bine cartofii, îi fierbi în coajă, scurgi apa, îndepărtezi coaja şi tai cubuleţe.

Căleşti prazul tocat în uleiul bine încins, adaugi ciupercile tăiate felii, iar la sfârşit cartofii. Condimentezi, după gust, şi laşi să se răcească.

Ungi o formă de tartă cu ulei, torni amestecul cu ciuperci şi peste acesta pui ouăle bătute cu brânza rasă si smântână.

Dai la cuptor 35-40 de minute şi servesti tarta caldă.

Tarta de cartofi cu ciuperci

Tarta_de_cartofi_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.