Tarta cu ciuperci si ardei

Printeaza

Tarta cu ciuperci si ardei din: faina, ulei, sare, oua, ciuperci, ardei, ceapa, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Tarta cu ciuperci si ardei

Pentru aluat:

  • 200 g făină
  • 100 ml ulei
  • un praf sare
  • un ou
  • 2 linguri apă rece

Pentru umplutură:

  • 10 ciuperci
  • un ardei gras
  • o legătură ceapă verde
  • 1/2 ceapă uscată
  • 3 ouă
  • 3 linguri smântână
  • sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se frământă ingredientele până se obţine o cocă potrivit de tare. Se întinde cu sucitorul şi apoi aluatul se aşază în tava de copt unsă cu puţin ulei.

Se bat ouăle cu sare şi piper, se adaugă smântână şi se toarnă peste aluat. Se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate felii, la fel ardeiul şi 2 fire de ceapă.

Se dă tava la cuptor pentru 30 de minute. Se serveşte presărată cu restul de ceapă verde şi ceapă uscată, tăiate feliuţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.