Tarta cu varza si susan

Printeaza

Tarta cu varza si susan din: ulei, apa minerala, faina, praf de copt, sare, varza, ceapa, pasta de tomate, sare, cimbru, piper, foaie de dafin, seminte de susan.

Ingrediente:Tarta_cu_varza_si_susan

  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar apa minerala
  • faina cat cuprinde (circa 400-500 g)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 varza medie
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper, cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • seminte de susan

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, amesteci uleiul cu apa, sarea, praful de copt şi făina cernută. Aluatul nu trebuie să fie prea legat, dar nici să curgă; îl laşi în repaus câteva minute. Pentru umplutură, căleşti în ulei ceapa tăiată julien. Apoi adaugi varza tocată mărunt şi amesteci până absoarbe tot uleiul.

Pui o ceaşcă cu apă călduţă, ramura de cimbru, foaia de dafin, pasta de tomate, condimentezi şi laşi să se înmoaie puţin. Impărţi aluatul în două, având grijă ca partea de jos să fie mai mare. Cu ea îmbraci pereţii unei tăvi unse cu puţin ulei.

Pui compoziţia de varză (scăzută bine şi răcită) peste foaia de aluat din tavă şi acoperi cu cealaltă foaie. Inţepi aluatul din loc în loc, ungi cu ulei, presari seminţe de susan şi dai la copt.

Tarta cu varza si susan

Tarta_cu_varza_si_susan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.