Tarta cu prune, fara coacere

Printeaza

12Tarta cu prune, fara coacere din: fulgi de ovaz, migdale, scortisoara, cocos, sirop de artar, pudra de stevie, prune, fistic, lamaie, zahar vanilat.

Ingrediente:Tarta cu prune, fara coacere

  • 200 g fulgi de ovăz
  • 60 g migdale crude
  • 1 vârf de cuţit scorţişoară
  • 4 linguri unt de cocos
  • 4 linguri fulgi de cocos
  • 4 linguri sirop de arţar
  • 400 ml cremă de cocos
  • 4 linguri pudră de stevia
  • 480 g prune
  • 3 linguri fistic
  • 2 linguriţe coajă rasă de lămâie
  • 4 plicuri zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Se pasează la robot fulgii de ovăz cu migdalele, untul şi fulgii de cocos, siropul, scorţişoara şi 2 plicuri zahăr vanilat. Se repartizează în 8 forme de tartă.

Se dau la frigider.

Se mixează crema de cocos cu stevia şi zahărul vanilat. Se aşază în forme şi se acoperă cu fructe, fistic şi lămâie.

Se dau cel puţin 1 oră la rece.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.