Tarta cu branza si smochine

Printeaza

Tarta cu branza si smochine din: oua, zahar, unt, praf de copt, faina, branza, smochine.

Ingrediente:Tarta cu branza si smochine

Pentru aluat:

  • 2 ouă
  • 80 g zahăr
  • 180 g unt
  • 5 g praf de copt
  • 300 g făină

Pentru umplutură:

  • 400 g brânză cremoasă
  • 1 ou
  • 150 g zahăr pudră
  • smochine, pentru decor

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, baţi ouăle cu zahărul. Separat, tai untul rece în cubuleţe şi-l amesteci cu făina şi cu praful de copt. Combini cele două compoziţii, şi pui aluatul la frigider 30 de minute.

Pentru umplutură, amesteci brânza cu oul şi cu zahărul pudră. Aşezi aluatul într-o tavă, inclusiv pe margini, îl înţepi din Ioc în loc şi torni peste el umplutura de brânză.

Coci tarta 40 de minute în cuptorul încins.

Când s-a răcit, o decorezi cu smochine proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.