Tarta cu branza, cirese si frisca

Printeaza

Tarta cu branza, cirese si frisca din: ouă, zahăr, ulei, esenţă de vanilie, făină, praf de copt, pişcoturi de şampanie, brânză dulce, unt, zahăr pudră, frişcă, cireşe, cacao.

Tarta_cu_branza_cirese_si_frisca

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură esenţă de vanilie
  • 3 linguri făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1 pachet pişcoturi de şampanie

Pentru cremă:

  • 250 g brânză dulce
  • 25 g unt
  • 5 linguri zahăr pudră
  • 100 ml frişcă
  • 100 g cireşe
  • 2 linguriţe cacao, pentru decor

 

Mod de preparare:

Mixezi albuşurile cu zahărul până devin ca o bezea, adaugi gălbenuşurile, unul câte unul, ule­iul şi esenţa de vanilie.

Combini făina cu praful de copt şi o încorporezi în compoziţie.

Aşezi hâr­tie de copt într-o formă rotundă şi tomi blatul. îl dai la cuptor până trece testul scobitorii. îl laşi la răcorit înainte să-l tai în jumătate.

Pentru cremă, mixezi brânza bine scursă cu zahărul pudră, untul şi la final tomi frişca.

Aşezi de jur împrejurul unei tăvi rotunde pişcoturile, pui primul blat, jumătate din crema de brânză, cireşele fără sâmburi, restul de cremă şi blatul ră­mas.

Presari cacaua şi dai la rece 1-2 ore.

Tarta cu branza, cirese si frisca

Tarta_cu_branza_cirese_si_frisca

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Tarta cu dovlecei si branza de oaie

Tarta cu dovlecei si branza de oaie din: aluat de foetaj, branza de oia, dovlcei, ulei de masline, cimbru, sare, piper. Ingredinte: 1 pachet aluat de foetaj 250 g branza de oaie (telemea sfarimata) 3 dovlecei 5 linguri ulei de masline cimbru verde sare piper   Mod de preparare Se spala dovleceii, se dau pe […]

 

Reteta zilei: Tarta de oua cu bacon si branza

Tarta de oua cu bacon si branza din: ketchup, worcestershire, aluat de patiserie, oua, bacon, branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: ¼ ceasca ketchup ⅛ ceasca sos Worcestershire 300gr aluat de patiserie 12 ouă 3 felii bacon, tocat 1 cană de brânză rasa 1 lingura smantana sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Pregatiti toate […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.