Taitei dulci cu nuca

Printeaza

Taitei dulci cu nuca din: taitei, nuci, zahar, mar, margarina.

Ingrediente:Taitei dulci cu nuca

  • 250 g tăiţei fără ou
  • 20-30 de nuci
  • 4 linguri cu zahăr
  • 1 măr
  • 2 linguri cu margarină

 

 

Mod de preparare:

Fierbeţi tăiţeii în apă caldă cu sare 15 minute, lăsaţi apoi vasul acoperit 30 minute. Măcinaţi miezul de nucă, amestecaţi-l cu zahăr, omogenizaţi.

Scurgeţi tăiţeii, spălaţi-i cu multă apă rece, scurgeţi-i în sită, apoi treceţi-i într-o cratiţă unsă cu marga­rină. Lăsaţi pe foc moale, amestecaţi cu nucile măcinate şi, dacă vreţi, cu stafide sau cubuleţe de măr fară coajă.

Serviţi desertul cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.