Supa de perisoare cu cartofi si rosii

Printeaza

Supa de perisoare cu cartofi si rosii din: carne tocata, faina, ceapa, ou, sare, piper, ardei, cartofi, rosii, ulei.

Ingrediente:Supa_de_perisoare_cu_cartofi_si_rosii

  • 250 g carne tocată
  • 2-3 linguri făină
  • o ceapă mică
  • un ou
  • sare
  • piper

Pentru supă:

  • o ceapă
  • un ardei gras
  • 6 cartofi
  • 2 linguri roşii cuburi
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se amestecă cu ceapa trecută prin râzătoare, făina, oul, sare si piper. Intre palmele umede se modelează mici bile de carne.

Ceapa şi ardeiul gras curăţate şi tăiate se călesc în ulei în oala de fiert, se adaugă sare, se toarnă apă şi se lasă la fiert 5 minute.

Se pun perişoarele, se lasă 5 minute la fiert şi se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi. Se lasă 20 de minute, se adaugă cuburile de roşii şi se mai lasă 5 minute la fiert.

Supa de perisoare cu cartofi si rosii

Supa_de_perisoare_cu_cartofi_si_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.