Supa de naut cu bulion

Printeaza

Supa de naut cu bulion din: naut, fasole, ceapa, usturoi, chimen, curry, ulei, sare, piper.

Ingrediente: Supa de naut cu bulion

  • 600 ml supă de legume
  • 400 g roşii în bulion
  • 350 g năut conservat
  • 100 g fasole roşie conservată
  • 2 cepe
  • 2 căţei usturoi
  • 2 fire ţelină
  • o linguriţă chimen măcinat
  • o linguriţă praf de curry
  • o lingură ulei
  • pătrunjel sau coriandru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se scot din conserve năutul şi fasolea, se trec sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs. In oala de fiert se încinge uleiul şi se prăjesc praful de chimen şi de curry.

Se adaugă ceapa tocată, usturoiul pisat şi ţelina cubulete. Se lasă 10 minute.

Se măreşte focul şi se adaugă supa, roşiile, năutul, fasolea, sarea şi pieperul după gust şi coriandrul sau pătrunjelul. Se acoperă oala şi se lasă la fiert moderat 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.