Supa de fasole verde cu sos de ou

Printeaza

Supa de fasole verde cu sos de ou din: fasole verde, oua, sare, rosie, ceapa, marar, ulei, lamaie.

Ingrediente:Supa de fasole verde cu sos de ou

  • 1 kg fasole verde
  • 2 ouă fierte tari
  • sare
  • 1 roşie
  • 1 ceapă
  • mărar tocat
  • 1 lingură cu ulei
  • 1/2 lămâie

 

Mod de preparare:

Curăţaţi fasolea de capete şi codiţe, rupeţi-o, spălaţi-o în apă călduţă şi puneţi-o la fiert în apă care clocoteşte timp de 20 min. Săraţi, adăugaţi ceapa şi roşia tocate fin şi mai fierbeţi 15 min.

Din cele 2 gălbenuşuri date pe râzătoare faceţi un sos adăugând sare, zeamă de lămâie, ulei şi mărar tocat, totul subţiat cu supă, răsturnaţi în vasul cu mâncare.

Fierbeţi supa încă 1 minut şi stingeţi focul. Serviţi-o caldă, cu/fară crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.