Supa de fasole neagra cu ceapa si morcov

Printeaza

Supa de fasole neagra cu ceapa si morcov din: fasole boaba neagra, morcov, ceapa, ardei gras, ardei iute, radacina de patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Supa_de_fasole_neagra_cu_ceapa_si_morcov

  • 300 g fabole boabe-neagră
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 lămâie
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală fasolea și se tine 6 ore în apă rece. Se spală și se fierbe în 3 litri de apă. Se curăță legumele și se toacă mărunt. Se încing 3 linguri de ulei și se prăjesc legumele.

Când fasolea este aproape fiartă se adaugă legumele prăjite. Se mai fierb 10-15 minute și se pune sare după gust. Se servește ornată cu rondele de ardei iute și felii de lămâie.

Supa de fasole neagra cu ceapa si morcov

Supa_de_fasole_neagra_cu_ceapa_si_morcov

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.