Supa crema de conopida cu branza cu mucegai

Printeaza

Supa crema de conopida cu branza cu mucegai din: conopida, cartof, sunca, branza cu mucegai, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_conopida_cu_branza_cu_mucegai

  • 1 conopida mica
  • 1 cartof
  • 100 g sunca
  • 50 g branza cu mucegai
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţăm conopida şi o desfacem bucheţele. Curăţăm cartoful şi îl tăiem cuburi. Punem la fiert in apă cu sare. Fierbem cartoful 10 minute, după care adăugăm şi conopida şi mai fierbem incă 10 minute.

Pasăm legumele în blender. Diluăm piureul obţinut cu puţină supă în care au fiert legumele, presărăm sare şi piper după gust şi mai fierbem câteva minute.

Tăiem şunca faşii şi o prăjim puţin în ulei bine ncins. O scoatem pe un şerveţel, pentru a se elimina surplusul de ulei. Servim supa fierbinte, ornată cu bucăţele de brânză şi şuncă prăjită.

Supa crema de conopida cu branza cu mucegai

Supa_crema_de_conopida_cu_branza_cu_mucegai

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.