Supa aromata de peste cu galuste

Printeaza

Supa aromata de peste cu galuste din: peste, ulei, paprika, ceapa, ardei, rosie, faina, sare, piper.

Ingrediente:Supa aromata de peste cu galuste

  • 1 kg peşte mărunt
  • 1 1/2 kg crap fără căpăţână
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 linguriţă cu paprîka
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 1 roşie
  • 1 ou
  • 2 linguri cu făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele de solzi şi intestine şi spală-l în mai multe ape. Taie crapul fâşii, dă-l cu sare şi pune-l la frigider. Pune la fiert peştele mărunt în 3-4 l de apă. Când e gata, pasează-l prin sită.

Taie ceapa şi ardeiul mărunt, apoi căleşte-leîntr-o oală mai mare. Adaugă paprica, roşia tăiată cubuleţe şi toarnă peste ele supa de peşte, împreună cu carnea pasată.

Pune bucăţile de crap sărate, un praf de sare şi piper după gust. Când legumele şi carnea de peşte sunt fierte, prepară un aluat de găluşte din ou, 2 linguri cu făină şi un praf de sare.

Formează găluşte cu linguriţa, pune-le în supă şi lasă-le să fiarbă acoperite 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.