Sufleu de praz cu cascaval

Printeaza

Sufleu de praz cu cascaval din: praz, lapte, unt, cascaval, oua, faina, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu de praz cu cascaval

  • 600 g praz
  • 300 g lapte
  • 125 g unt
  • 100 g caşcaval
  • 6 ouă
  • 100 g făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă prazul, se spală, se taie în bucăţi potrivite şi se fierbe în apă cu sare. Se scoate şi se pune în strecurătoare pentru a se scurge apa.

Separat se face un sos Bechamel, care se amestecă bine cu bucăţile de praz, sare, piper, gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă.

Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu unt, se presară caşcaval ras deasupra şi se dă la cuptor 25 de minute. Se serveşte fierbinte, imediat, cu sos suprem.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.