Sote de morcovi si ceapa

Printeaza

Sote de morcovi si ceapa din: morcovi, ceapa, usturoi, miere, foaie de dafin, rozmarin, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Sote_de_morcovi_si_ceapa

  • un kg morcovi noi
  • 500 g ceapa noua
  • un catel de usturoi
  • o lingurita miere
  • o foaie de dafin
  • o lingura rozmarin
  • 2 linguri ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se opresc numai bulbii de ceapa si se curata, la fel si morcovii. Intr-o cratita, se pun morcovii taiati fasii mai groase si bulbii de ceapa sa se caleasca in ulei pentru aproximativ 3 minute, amestecand. Se pun usturoiul, rozmarinul, foaia de dafin si miere.

Se acopera cu apa si se lasa la fiert la foc mic pentru o ora. Se potriveste gustul de sare si piper si, cand morcovii sunt fierti, se trage vasul de pe foc si se pune patrunjelul.

Sote de morcovi si ceapa

Sote_de_morcovi_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.