Sos cu portocala si anghinare

Printeaza

Sos cu portocala si anghinare din: portocala, lamaie, ulei, ceapa, anghinare, sare, zahar.

Ingrediente:Sos cu portocala si anghinare

  • 1 portocală
  • 1 lămâie
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 ml ulei
  • sare
  • zahăr
  • 1/2 ceapă
  • 2 anghinare

Mod de preparare:

Radeţi coaja de la portocală şi de la lămâie. Puneţi-le apoi într-un vas şi fierbeţi-le cu puţină apă şi 1/2 ceapă tocată

Strecuraţi zeama şi combinaţi-o cu maioneza pregătită din: ulei, gălbenuşuri şi sare. La sfârşit, combinaţi maioneza cu puţină zeamă de portocală şi anghinarele tăiate julienne.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.