Sos nemtesc cu oua si cartofi

Printeaza

Sos nemtesc cu oua si cartofi din: patrunjel, creson, leurda, lapte batut, iaurt, smantana, ulei, ou, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Sos nemtesc cu oua si cartofi

Pentru sos:

  • 2 legături pătrunjel
  • o legătură creson
  • o legătură leurdă
  • 120 ml lapte bătut
  • 100 ml iaurt
  • 100 ml smântână
  • o linguriţă ulei
  • un gălbenuş fiert tare
  • 2 linguri suc de lămâie
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • 8 cartofi
  • 4 ouă fierte

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert separat cartofii si ouăle. După ce s-au fiert, se curăţă de coajă.

Toate ingredientele pentru sos se pun în blender şi se mixează.

Se servesc imediat cartofii cu un ou si sosul de verdeţuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.