Sos de hrean cu nuci sau migdale pentru carne de miel

Printeaza

O reteta delicioasa de sos de hrean cu nuci sau migdale pentru carne de miel din: lapte, faina, nuci sau migdale, hrean, zahar, sare si piper.

Ingrediente:Sos de hrean cu nuci sau migdale pentru carne de miel

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 50g nuci/migdale
  • 1 lingura hrean
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare
Fierbeti laptele si turnati-l fierbinte peste faina. Amestecati pentru omogenitate.

Puneti din nou vasul pe foc potrivit si adaugati nucile/migdalele, zaharul si lasati la fiert, amestecind incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.

Cind sosul incepe sa se ingroase, adaugati hreanul, amestecati ingredientele si luati vasul de pe foc.

Acoperiti sosul pentru 5 minute si apoi puteti sa-l serviti cu carnea de miel Daca sosul e prea gros il puteti subtia cu putin lapte clad.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.