Sos fin acrisor pentru carne de miel

Printeaza

O reteta de sos fin acrisor pentru carnea de miel din: lamaie, peltea de portocale, coaja de portocale, mustar, otet de mere si vin alb.

Ingrediente:Sos fin acrisor pentru carne de miel

  • 1 lamaie
  • 200gr peltea de portocale
  • coaja rasa de la o portocala
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 lingurite otet de mere
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare:

Fierbeti timp de 5 minute, in 100 ml apa, lamiia curatat de coaja, taiata felii, impreuna cu coaja de portocala rasa. Separat, amestecati pelteaua cu vinul si otetul. Adaugati mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamiia. Amestecati bine. Acest sos trebuie turnat caldut peste feliile de friptura de miel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.