Somon in aspic

Printeaza

Somon in aspic din: somon, lamaie, masline, merisoare, morcovi, telina, gelatina, patrunjel, ienibahar, sare.

Ingrediente:Somon in aspic

  • 500 g somon afumat
  • 1 lămâie
  • câteva măsline
  • câteva merişoare de pădure
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • gelatină
  • frunze de pătrunjel
  • câteva boabe de enibahar
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune la fiert, ţelina şi morcovii tăiaţi după cum doreşti, steluţe, rondele sau cubuleţe. Adaugă un praf de sare şi câteva boabe de enibahar.

Strecoară apoi supa şi adaugă gelatina înmuiată amestecând bine până se dizolvă complet. Porţionează peştele în bucăţi potrivite şi aşază-le în castronele.

Pune apoi steluţe de morcov, frunze de pătrunjel, felii de lămâie, merişoare şi rondele de măsline. Toarnă aspic cât să acopere ingredientele. Lasă la rece până a doua zi.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/somon-in-aspic html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.