Somon in aspic
PrinteazaSomon in aspic din: somon, lamaie, masline, merisoare, morcovi, telina, gelatina, patrunjel, ienibahar, sare.
- 500 g somon afumat
- 1 lămâie
- câteva măsline
- câteva merişoare de pădure
- 2 morcovi
- 1 ţelină mică
- gelatină
- frunze de pătrunjel
- câteva boabe de enibahar
- sare
Mod de preparare:
Pune la fiert, ţelina şi morcovii tăiaţi după cum doreşti, steluţe, rondele sau cubuleţe. Adaugă un praf de sare şi câteva boabe de enibahar.
Strecoară apoi supa şi adaugă gelatina înmuiată amestecând bine până se dizolvă complet. Porţionează peştele în bucăţi potrivite şi aşază-le în castronele.
Pune apoi steluţe de morcov, frunze de pătrunjel, felii de lămâie, merişoare şi rondele de măsline. Toarnă aspic cât să acopere ingredientele. Lasă la rece până a doua zi.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/somon-in-aspic html