Smochine umplute cu branza

Printeaza

Smochine umplute cu branza din: smochine, branza de vaci, branza de capra, smantana, miere, alune.

Ingrediente:Smochine_umplute_cu_branza

  • 4 smochine
  • 100 g brânză de vaci
  • 50 g brânză rasă de capră
  • 1 linguriţă cu smântână
  • 1 linguriţă cu miere
  • 50 g alune

 

Mod de preparare:

Spală bine smochinele, şterge-le cu un şervet, crestează-le în cruce. Separat, trece brânza de vaci printr-o sită şi freac-o uşor cu smântână şi mierea.

Adaugă brânza rasă de capră şi alunele tocate, dar nu foarte mărunt. Pune în fiecare smochină câte o linguriţă din amestecul de brânză şi lasă la rece minimum 15-20 de minute.

 

Smochine umplute cu branza

Smochine_umplute_cu_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.