Serbet de prune

Printeaza

O reteta gustoasa de serbet de prune din: sirop de prune, portocala, apa, zahar si cuisoare.

Ingrediente:Serbet de prune

  • 1/2 l sirop de prune
  • 1 portocală
  • 1/2 l apă
  • 220 gr zahăr
  • 3 cuişoare

 

Mod de preparare:

Apa, zahărul şi cuişoarele le fierbem în vas, le lăsăm apoi să se odihnească puţin, după aceea scoatem cuişoarele şi lăsăm să se răcească. Amestecăm siropul de prune cu apa îndulcită şi le lăsăm în vas, din care vom servi şer­betul, să se răcească până la consi­stenţa dorită.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.