Serbet de Campari cu fructul pasiunii

Printeaza

Serbet de Campari cu fructul pasiunii din: apă, zahăr, fructul pasiunii, Campari.

Serbet de Campari cu fructul pasiunii

Ingrediente:

  • 285 ml apă
  • 200 g zahăr
  • 15 bucăţi de fructul pasiunii
  • 1 pahar de Campari

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un vas apa împreună cu zahărul, aduceţi la punctul de fierbere şi lăsaţi la foc mic 5 minute. Luaţi de pe foc şi lăsaţi să se răcească puţin.

Tăiaţi fructul pasiunii în jumătate şi scoateţi partea cărnoasă, seminţele şi sucul, cu ajutorul unei linguri. Mixaţi totul — puteţi să treceţi compoziţia printr-o sită cu ochiuri mari pentru a îndepărta seminţele, dar, sincer, nu cred că are sens.

Mie chiar îmi plac seminţele. într-o caserolă de plastic sau într-un vas de lut, amestecaţi pulpa din fructul pasiunii cu paharul de Campari şi cu siropul de zahăr, apoi puneţi totul în congelator.

In general, şerbetul are nevoie de 2 ore ca să fie gata. E bine să amestecaţi compoziţia la fiecare jumătate de oră, dacă vă amintiţi să faceţi asta. Serviţi simplu, cu nişte fructe de sezon sau într-o cupa cu îngheţată de vanilie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.