Sase retete simple si gustoase

Printeaza

Sase retete simple si gustoase:

Reteta zilei: Chiftelute din cartofi cu branza

Chiftelute din cartofi cu branza din: faina, cartofi, mozzarella, branza cheddar, parmezan, oua, unt, ulei de rapita, sare, lapte. Ingrediente: 4 cesti plus 2 linguri de faina 1 ceasca de cartofi, curatati si taiati in cuburi mici 1 1/2 cesti de branza mozzarella, maruntita 1 1/2 cani de branza cheddar, rasa 1/4 ceasca de parmezan, […]

Reteta zilei: Caracatita cu usturoi si unt

Caracatita cu usturoi si unt din: caracatita, frunze de dafin, dopuri de vin, apa, ulei de masline, usturoi, unt, patrunjel, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 1 caracatita 3 frunze de dafin 2 dopuri de vin apa 1 lingura ulei de masline 2 catei de usturoi 1/2 cana plus 2 linguri de unt 1/4 legatura patrunjel tocat […]

 

Reteta zilei: Spaghete cu carne de curcan si mazare

Spaghete cu carne de curcan si mazare din: carne de curcan, usturoi, spaghete, mazare, apa, parmezan.   Ingrediente: 1/2 kg carne tocata de curcan (carnea de la 1 carnat potrivit) 1 catel de usturoi, cojit si zdrobit 1/3 dintr-un pachet de spaghete integrale 1/4 cana de mazare 1/4 ceasca apa sau lichid de la paste […]

Reteta zilei: Salata de rosii cu coriandru

Salata de rosii cu coriandru din: rosii, ceapa verde, zahar, coriandru, sare. Ingrediente:  500gr rosii 2 fire ceapa verde, tocata 1/4 lingura zahar 3 linguri coriandru sare       Mod de preparare: Maruntiti rosiile, indepartati semintele si cotoarele si adaugati intr-un bol de salata. Combinati cu ceapa verde, zahar, coriandru si sare. Amestecati pana […]

Reteta zilei: Rulouri de sparanghel

Rulouri de sparanghel din: aluat de foietaj, unt topit, sparanghel, ceapa, dafin, vin alb, ierburi aromatice, sare, piper, salata. Ingrediente:  1 foaie aluat de foietaj 50gr unt topit 16 fire sparanghel Ingrediente sos: 2 cepe, tocate 1 frunza dafin 150ml vin alb 175 gr unt 1 lingura ierburi aromatice, tocate sare si piper salata, pentru […]

 

Reteta zilei: Aperitive cu sos de vinete si lipii crocante

Aperitive cu sos de vinete si lipii crocante din: vinete, usturoi, tahini, migdale, suc de lamaie, chimen, menta, ulei de masline, sare, piper, lipii, seminte de susan, seminte de mac. Ingrediente:  2 vinete 1 catel de usturoi, zdrobit 4 lingurite tahini 25 gr pudra de migdale sucul de la 1/2 lamaie 1/2 lingurita pudra de […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.