Sardine cu cascaval si telina

Printeaza

Sardine cu cascaval si telina din: mere, sardine in ulei picant, cascaval, telina, castraveciori murati, maioneza, iaurt, sare, piper alb, lamaie, marar, ridichi.

Ingrediente:Sardine_cu_cascaval_si_telina

  • 2 mere
  • 2 cutii sardine in ulei picant
  • 200 g cascaval
  • 150 g telina
  • 150 g castraveciori murati
  • 150 g maioneza
  • 3 linguri iaurt
  • sare
  • piper alb
  • lamaie
  • marar si ridichi pentru decor

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, se pun sardinele scurse de ulei. Merele se curăţă de seminţe, se taie cubuleţe mici împreună cu caşcavalul şi se pun peste sardine. Se adaugă ţelina şi castraveciorii muraţi tăiaţi felii subţiri.

Se amestecă toate ingredientele. Se adaugă zeamă de lămâie, sare şi piper, după gust. La final, se adaugă iaurtul, maione¬za şi se lasă salata în frigider pentru câteva minute. Se decorează cu felii de ridichi, mărar şi cu felii de lămâie. Se serveşte pe felii de pâine uşor prăjite.

Sardine cu cascaval si telina

Sardine_cu_cascaval_si_telina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.