Salata thailandeza de vita cu taitei

Printeaza

Se pun 125 g taitei de orez medii intr-un bol mare cu apa fiarta. Se lasa pana se fragezesc, se scurg si se clatesc bine cu apa rece. Se incinge o tigaie.

Se unge cu ulei 1 bucata muschi de vita (aproximativ 300 g, curatata de grasime), se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste 1-2 minute pe fiecare parte, in functie de cat de groasa este.

Se lasa deoparte 5 minute.

Pentru dressing, se amesteca 3 linguri de sos thailandez dulce-iute cu sucul de la 1 lime si 1 lingura sos de peste. Se taie friptura felii.

Se amesteca taiteii, 1/2 castravete taiat fasii cu un curatator de cartofi, 1 ardei iute rosu taiat felii cu dressingul si cu 1 mana de frunze de coriandru tocate; carnea se pune deasupra.

Salata thailandeza de vita cu taitei

Salata_thailandeza_de_vita_cu_taitei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.