Salată siciliana cu limba afumata

Printeaza

Salată siciliana cu limba afumata

Ingrediente:Salată siciliana cu limba afumata

  • 200g andive
  • 1 ţelină mică
  • 4 funduri de anghinară
  • 100g şvaiţer
  • 150g limbă fiartă afumată
  • 50g măsline verzi
  • 1 legătură ridichi
  • 80g ulei
  • 1 /2 lă­mîie
  • 60 g somn afumat
  • sare
  • piper
  • muştar
  • 1 ou
  • 1 gălbenuş
  • 2-3 castrave­ciori acri

 

Mod de preparare:

Andiva, anghinara, limba şi şvaiţerul, se taie julien (ţelina se dă prin râzătoare) şi se amestecă cu maioneza (făcută din ulei, 1 gălbenuş, sare, muştar, piper şi zeama de lămîie).

Se aşază pe un platou şi se decorează cu ,,flori” din ridichi, măsline fără sîmburi, somnul, 1 ou fiert tăiat felii, 2-3 castraveciori tăiaţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.