Salata picanta de fructe de mare

Printeaza

Salata picanta de fructe de mare din: creveti, scoici, boia, suc de portocale, ulei, busuioc, sare.

Ingrediente:Salata picanta de fructe de mare

  • 2 linguri suc de portocale roşii
  • 1 lingură suc de lămâie verde
  • 1 linguriţă ghimbir proaspăt ras
  • 1/2 linguriţă boia de ardei
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri busuioc
  • sare
  • 250 g creveţi
  • 250 g scoici
  • 250 g carne de crab

 

Mod de preparare:

Se amestecă 2 linguri suc de portocale roşii cu 1 lingură suc de lămâie verde, 1 linguriţă ghimbir proaspăt ras, 1/2 linguriţă boia de ardei şi 1/2 linguriţă de sare.

Se adaugă 3 linguri ulei, 1 lingură ulei de măsline şi 2 linguri busuioc proaspăt tocat. Se fierb 250 g creveţi mari, 3-4 minute.

Se fierb 250 g scoici circa 3 minute. Se scurg, se adaugă la creveţi şi se pun la frigider pentru 15 minute.

Se mai adaugă în vas 250 g carne de crab, pulpa de la 1 ardei gras roşu tăiat cuburi de 1 cm şi se amestecă încet.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Salata picanta de fructe de mare
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.