Salată Nisa cu fasole verde

Printeaza

O reteta de salata Nisa cu fasole verde din: cartofi, sare, fasole verde, ceapa, rosii, ton, maioneza, smantana, otet din vin alb si piper.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi mici
  • sare
  • 150 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 4 rosii carnoase
  • 2 conserve (a 150 g) ton in sos natural
  • 100 g maioneza
  • 4 linguri smantana fermentata
  • 2 linguri otet din vin alb
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii şi fierbeţi-i în apă cu sare cca. 20 de minute. Lăsaţi-i apoi să se scurgă într-o strecurătoare şi curăţaţi-i.Tăiaţi-i cuburi mari. Fierbeţi fasolea cca. 8 minute în apă cu sare, curăţaţi ceapa, tăiaţi-o cubuleţe şi adăugaţi-o în oală după cca. 5 minute.

Răsturnaţi totul într-o strecurătoare, turnaţi apă rece şi lăsaţi să se scurgă. Spălaţi roşiile, îndepărtaţi-le seminţele şi tăiaţi-le cuburi. Scurgeţi tonul şi fărâmiţaţi-l puţin. Amestecaţi într-un castron mai mare toate ingredien­tele pentru salată deja pregătite.

Amestecaţi maioneza cu smântână şi oţetul, condimentaţi dressingul obţinut cu sare şi piper, apoi turnaţi-l peste salată şi amestecaţi-o bine.

Salată Nisa cu fasole verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.