Salata fermierei

Printeaza

Salata fermierei din: cicoare, anghinare, escalop de curcan, nuci, coriandru, ulei de nuca, otet, sare, piper, dorjdie.

Ingrediente:Salata fermierei

  • 8 frunze creţe de cicoare
  • 8 miezuri de anghinare la conservă
  • 400 g escalop de curcan fiert şi rece
  • 4 nuci
  • 1 lingură coriandru proaspăt
  • 1 lingură ulei de nucă
  • 2 linguri oţet din cidru
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă drojdie de bere (facultativ)

 

Mod de preparare:

Tăiaţi anghinarea în sferturi şi escalopul de curcan fâşii. Spargeţi nucile şi mărunţiţi miezul. Bateţi uleiul, oţetul, sarea şi piperul.

Rupeţi frunzele de salată cu mâna. Amestecaţi toate ingredientele într-o salatieră. în momentul servirii, adăugaţi sosul şi coriandrul tăiat cu foarfecă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.