Salata fermierei
PrinteazaSalata fermierei din: cicoare, anghinare, escalop de curcan, nuci, coriandru, ulei de nuca, otet, sare, piper, dorjdie.
- 8 frunze creţe de cicoare
- 8 miezuri de anghinare la conservă
- 400 g escalop de curcan fiert şi rece
- 4 nuci
- 1 lingură coriandru proaspăt
- 1 lingură ulei de nucă
- 2 linguri oţet din cidru
- sare
- piper
- 1 linguriţă drojdie de bere (facultativ)
Mod de preparare:
Tăiaţi anghinarea în sferturi şi escalopul de curcan fâşii. Spargeţi nucile şi mărunţiţi miezul. Bateţi uleiul, oţetul, sarea şi piperul.
Rupeţi frunzele de salată cu mâna. Amestecaţi toate ingredientele într-o salatieră. în momentul servirii, adăugaţi sosul şi coriandrul tăiat cu foarfecă.
Pofta buna!