Salata de dovlecei cu pastai pentru iarna

Printeaza

Salata de dovlecei cu pastai pentru iarna din: dovlecel, fasole pastai, sare grunjoasa, apa.

Ingrediente:Salata de dovlecei cu pastai pentru iarna

  • 1 dovlecel
  • 4-5 kg fasole păstăi
  • sare grunjoasă
  • apă

 

 

Mod de preparare:

Cureţi dovlecelul, îl tai cubuleţe, iar fasolea o speli în mai multe ape.

poate iti place si: Dovlecei la borcan pentru iarna

Faci o saramură din apă şi sare, la 1 litru de apă pui 1 lingură cu sare. Laşi să clocotească, apoi opăreşti fasolea.

citeste si: Dulceata de bujori

In borcane aşezi un strat de păstăi, unul de dovlecei şi termini cu unul de dovlecei, peste care torni saramura fierbinte.

poate iti place si: Tocană de legume cu orez pentru iarnă

Fierbi borcanele la bain-marie, iar după răcire le depozitezi in loc racoros.

 

 

Aici gasiti mai multe retete de conserve si muraturi

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Ghiveci de legume cu orez la borcan pentru iarna

Sumtem in plin sezon al conservelor pentru iarna, fapt pentru care va invitam sa incercati o reteta de ghiveci sanatoasa, fara conservanti, cu multe legume si orez.   Ingrediente: 2 kg ardei gras 2 kg ardei kapia 2 kg gogosari 1kg morcovi 1kg ceapa 4kg rosii 400g orez 500ml ulei sare piper   Mod de […]

 

Compoturi si dulceturi, preparate de nelipsit pe timp de iarna

Pentru ca toamna a venit cu o bogatie de culori oferite de fructele proaspete, camara noastra cere sa fie umpluta cu cele mai gustoase conserve. Fie ca vreti sa preparati gemuri, dulceturi sau compoturi, aici veti gasi  sfaturi si retete utile privind conservarea fructelor preferate. Compot delicios de piersici Compot delicios de piersici din: piersici, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.