Salata de cartofi cu macrou afumat

Printeaza

Salata de cartofi cu macrou afumat din: cartofi, broccoli, otet de cidru, boabe de mustar, ulei de masline, sfecla, macrou afumat.

Ingrediente:Salata de cartofi cu macrou afumat

  • 300 g cartofi albi (sau cartofi noi), tăiaţi în felii
  • 150 g broccoli rupt în bucheţele
  • 2 linguri cu oţet de cidru sau oţet de vin
  • 1-2 linguri cu boabe de muştar
  • 4-6 linguri cu ulei de măsline
  • felii de sfeclă roşie, fiartă
  • 2 fileuri (150 g) de macrou afumat

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii timp de 10 minute, apoi adaugă broccoli şi mai fierbe 2-3 minute. Separat, amestecă oţetul cu muştarul şi uleiul de măsline pentru a face un dressing.

Scurge cartofii şi broccoli şi pune legumele într-un castron. Amestecă-le cu dressingul. Adaugă sfecla roşie şi macroul afumat tăiatîn bucăţele.

Serveşte salata imediat ce ai preparat-o.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata de peste aumat cu cartofi si maioneza

1 comentariu

  1. Foarte buna salata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.