Salata cu carne de curcan si bulgur

Printeaza

Salata cu carne de curcan si bulgur din: iaurt, usturoi, paprika afumata, zeama de lamaie, piept de curcan, bulgur integral, ceapa rosie, rosii, castravete, patrunjel, menta.

Ingrediente:Salata_cu_carne_de_curcan_si_bulgur

  • 2 linguri de iaurt
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1/2 lingurita de paprika afumata
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 175 g piept de curcan, taiat in cubulete
  • 50 g bulgur integral
  • 1 ceapa rosie mica, tocata fin
  • 2 rosii, tocate
  • 1 bucata mica de castravete, taiata in cubulete
  • cate 2 linguri de patrunjel si menta, tocate

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul pe funcţia grill şi tapetează cu folie de aluminiu o tavă de copt. Combină iaurtul, usturoiul, paprika şi un strop de lămâie, apoi tăvăleşte prin acest amestec bucăţile de curcan. Aranjează-le în tavă.

Intre timp, fierbe bulgurul conform , instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi adaugă toate celelalte ingrediente, inclusiv zeama de lămâie rămasă. Găteşte curcanul la grill timp de 5-8 minute. Serveşte-l cald sau rece, împreună cu salata de bulgur.

Salata cu carne de curcan si bulgur

Salata_cu_carne_de_curcan_si_bulgur

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.