Salata cu bucati de caise si gust picant

Printeaza

Salata cu bucati de caise si gust picant din: lamaie, sos curry, ulei, piept de pui, sare, ardei iute, arpagic, usturoi, mazare, caise, salate.

Ingrediente:

  • 1 lamaie
  • 1 lingurita sos curry
  • 7 linguri ulei
  • 600 g piept de pui
  • 1 lingurita zahar
  • Sare
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 legatura arpagic
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g mazare tucara
  • 400 g caise
  • 2 salate

Mod de preparare:

Spalati lamaia bine, curatati-i coaja si stoarceti-i sucul. Amestecati 1 lingurita coaja de lamaie cu 3 linguri de suc, cu sosul curry si 3 linguri de ulei. Ungeti pieptul de pui cu acest amestec, acoperiti-l si lasati-l 30 de minute sa se marineze.

Amestecati zaharul, sarea si 3 linguri de apa. Curatati ardeiul iute de seminte, apoi taiati-l cubulete. Taiati arpagicul, bucatelele de ardei iute si 4 linguri de ulei si incorporati-l in amestecul cu apa, sare si zahar.Taiati mazarea tucara in doua, opariti-o 3 minute in apa cu sare si scurgeti-o.

Spalati caisele, indepartati-le samburii si taiati-le felioare. Pregatiti salata si taiati-o fasii. Amestecati totul cu dressingul pregatit. Frigeti puiul intr-o tigaie cate 8 minute pe fiecare parte, condimentati-l si serviti-l cu salata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Pare foarte interesanta aceasta reteta de salata picante, Cred ca o s-o incerc si eu. Pare o reteta destul de simpla.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.