Rulouri de varza cu bors

Printeaza

Rulouri de varza cu bors din: carne, varza, ou, ceapa, paine, unt, bors, suc de rosii, sare, verdeata, smantana.

Ingrediente:Rulouri de varza cu bors

  • 300 g carne tocată
  • 1 varză cu foi mari
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 1 felie de pâine
  • 2 linguri cu unt
  • 1 pahar cu borş
  • 1 pahar cu suc de roşii
  • sare
  • verdeaţă tocată
  • smântână

 

Mod de preparare:

Amestecaţi carnea cu ceapa tocată, verdeaţa tăiată mărunt, franzela înmuiată în apă şi farâimiţată, sare, un ou crud, piper măcinat, omogenizaţi.

Spălaţi varza, tăiaţi cotorul, scoateţi frunzele cu atenţie, opăriţi cu apă clocotită până se înmoaie bine. Scurgeţi foile opărite în strecurătoare, apoi umpleţi-le şi rulaţi-le.

Aşezaţi în formă de sticlă termorezistentă, acoperiţi-le cu borş şi cu suc de roşii şi puneţi forma în cuptorul cald pentru 45 min. Untul sau uleiul puneţi-l deasupra rulourilor, când acestea s-au rumenit.

Serviţi fierbinte, cu smântână deasupra, pâine proaspătă şi vin roşu dulce.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.