Rulouri de dovlecei umplute

Printeaza

Rulouri de dovlecei umplute

Rulouri de dovlecei umplute

Ingrediente:

  • 700 g dovlecei
  • sare
  • 3 roşii uscate
  • 200 g ciuperci Champignons
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 legătură mentă
  • 250 g carne tocată
  • piper
  • 1 pachet legume mediteraneene deshidratate

 

Mod de preparare:

Pregătiţi do­vleceii şi tăiaţi-i pe lung felii de cea. 1/2 cm grosime. Presăraţi-i cu sare. Tăiaţi roşiile uscate felii. Pregătiţi ciupercile şi tăiaţi-le cubuleţe.

Incingeţi uleiul de măsline şi căliţi ciuperci­le circa 5 minute până când s-a evaporat tot lichidul. Spălaţi cimbrul, culegeţi-i frunzuliţele şi tocaţi-le mă­runt. Amestecaţi-le cu ciu­percile, carnea tocată şi roşiile, săraţi amestecul obţinut şi piperaţi-l.

Incin­geţi cuptorul la 200°C. întindeţi amestecul de mai sus pe feliile de dovlecei, rulaţi-le şi fixaţi-le cu scobi­tori. Aşezaţi rulourile într-o formă pentru sufleu. Inmu­iaţi amestecul de legume de la pachet în 350 ml apă rece şi daţi-le în clocot.

Turnaţi-le peste rulourile de dovlecei şi daţi-le la cuptor circa 30 de minute. Eventual ornaţi mâncarea cu puţină mentă.

Rulouri de dovlecei umplute

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rulouri de dovlecei cu carne
  • rulouri de dovlecei cu carne tocata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.