Rulouri de dovlecei si vinete cu branza

Printeaza

Rulouri de dovlecei si vinete cu branza din: dovlecei, vanata, sare, ceapa verde, telemea, parmezan, piper alb, sunca feliata, rosii, ulei de măsline, cimbru.

Ingrediente:Rulouri_de_dovlecei_si_vinete_cu_branza

  • 2 dovlecei mici (cca 400 g)
  • 1 vânătă mică (cca 200 g)
  • sare
  • 2 cepe noi, cu partea verde
  • 200 g telemea
  • 70 g parmezan ras
  • piper alb măcinat
  • 200 g şuncă feliată
  • 3 roşii
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 3 crenguţe de cimbru

 

Mod de preparare:

Dovleceii şi vânătă se taie pe lungime, în felii subţiri. Se călesc pe ambele părţi, într-o tigaie, apoi se dau cu sare. Se spală şi se toacă ceapa.

Se amestecă telemeaua cu parmezanul şi ceapa tocată şi se asezonează cu sare şi piper. Se taie feliile de şuncă pe lungime.

Se întind feliile de dovle­cel, apoi feliile de vinete, şun­ca şi brânza. Se rulează şi se lasă la frigider. Se face sosul de roşii din 3 roşii, ulei si cim­bru.

Se pune peste rulouri.

Rulouri de dovlecei si vinete cu branza

Rulouri_de_dovlecei_si_vinete_cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.