Rulouri cu carne de porc si quinoa

Printeaza

Rulouri cu carne de porc si quinoa din: ou, salvie, patrunjel, salota, mustar, quinoa, carne tocata de porc, carne tocata de carnati, foitaj, unt.

Ingrediente:Rulouri_cu_carne_de_porc_si_quinoa

  • 1 ou
  • 5 frunze salvie tocate
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 1 salota (hasma) tocata
  • 1 lingura mustar
  • 100g quinoa gatita
  • 150g carne tocata de porc
  • 150g carne tocata de carnati picanti
  • 3 foi foietaj
  • 25g unt

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C (180C daca e cu ventilatie). Amesteca toate ingredientele pentru umplutura si condimenteaza cu sare si piper. Caleste acest amestec intr-o tigaie, fara ulei, pana cand carnea se patrunde.

Intinde o foaie de foietaj pe blatul de lucru, unge-o cu unt topit, apoi continua cu urmatorele doua foi. Taie pe lungime, astfel incat sa obtii doua fasii de foietaj.

Pune jumatate din umplutura pe latura lunga a unei fasii si ruleaza strans. Repeta operatiunea si cu cealalta fasie de foietaj. Unge rulourile cu putin unt topit si taie in bucati de 5cm lungime.

Aseaza rulourile intr-o tava, pe hartie de copt si coace-le timp de 20-25 minute, pana cand se rumenesc si carnea este complet gatita.

Rulouri cu carne de porc si quinoa

Rulouri_cu_carne_de_porc_si_quinoa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.