Rulada cu praz si ciuperci

Printeaza

Rulada cu praz si ciuperci din: ciuperci, ceapa, praz, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada cu praz si ciuperci

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 pachet cu foi de plăcintă
  • 2 cepe mari
  • 3 fire de praz
  • 2 legături de pătrunjel
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă şi spală ciupercile, taie-le felii şi pune-le la călit în puţin ulei cu o ceapă tăiată julien. Când au scăzut destul, potriveşte de sare şi piper şi pune compoziţia într-un castron.

Spală prazul şi taie-l în felii subţiri, la fel şi cealaltă ceapă. Pune ambele legume la călit în puţin ulei şi lasă-le să scadă, apoi potriveşte gustul de sare şi piper.

Lasă acest amestec deoparte, într-un alt castron şi adaugă pătrunjelul tocat mărunt, întinde o foaie de plăcintă şi peste ea pune amestecul de praz, ceapă şi pătrunjel. Apoi întinde următoarea foaie peste umplutura de praz şi aşază pe ea ciupercile călite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.