Rosii umplute cu soia si orez

Printeaza

Rosii umplute cu soia si orez din: soia granule, rosii, orez, ceapa, cartof, morcovi, marar, patrunjel, sare, piper, cascaval, bulion.

Ingrediente:Rosii umplute cu soia si orez

  • 500 g soia granule
  • 10 roşii
  • 1 ceaşcă cu orez
  • 2 cepe
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • mărar şi pătrunjel
  • sare
  • piper măcinat
  • caşcaval
  • 1-2 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Fierbi apă cu sare într-un vas, apoi opăreşti granulele de soia şi laşi să absoarbă apa. Scurgi bine şi dai prin maşina de tocat împreună cu cepele curăţate şi tăiate sferturi, cu morcovii şi cartoful curăţat, spălat şi ţinut 15 minute în apă rece.

In amestecul de soia şi legume adaugi sare, piper măcinat şi verdeaţă tocată, după gust.

Alegi orezul, îl speli în apă caldă, îl scurgi, îl combini cu tocătura, apoi frămânţi 5 minute. Speli roşiile, le tai căpăcelele şi le scoţi pulpa pe care o amesteci cu soia.

Umpli roşiile, le presari cu caşcaval ras şi le aşezi într-un vas. Acoperi pe jumătate cu apă amestecată cu bulion şi laşi să fiarbă, la foc potrivit, 1 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.