Rosii umplute cu pasta de ou

Printeaza

Rosii umplute cu pasta de ou din: rosii, ou, unt, salata, patrunjel.

Ingrediente:Rosii umplute cu pasta de ou

  • 2 roşii
  • 1 ou
  • 5 g unt
  • 2-3 foi salată verde
  • pătrunjel verde

 

 

Mod de preparare:

Se aleg roşiile de mărime potrivită, li se taie dea­supra un capac, se scoate o parte din miez şi se lasă să se scurgă.

Oul se fierbe tare, se curăţă şi se toacă. Se amestecă cu pătrunjelul tocat şi untul.

Se umplu roşiile cu pasta de ou, mai sus de jumătate, peste care se pun foile de salată verde spălată şi tăiată subţire.

Se servesc pe foi de salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.